Matrashoes incontinentie

Meer afbeeldingen

Matrashoes incontinentie

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 89,50

Korte omschrijving

Incontinentie matrashoes,Onze incontinentie matrashoes gemaakt van PU-gecoat weefsel is van een bijzondere stretch kwaliteit en vloeistofdicht, zacht , soepel en in twee richtingen elastisch. Waterdicht / urinebestendig : Door de hoes kan geen water of urine in het matrashoes door dringen. Ademend: Terwijl de vloeistof niet door de matrashoes heen kan is de matrashoes wel ademend. Geen hinder van huisstofmijt: In een gewoon matras leven na bepaalde tijd miljoenen huisstofmijten. Deze huisstofmijten leven van menselijke huidschilfers. Van de huisstofmijten zelf heeft de mens geen last. Echter de uitwerpselen van deze diertjes kunnen een allergische reactie bij de mens veroorzaken. Kinderen die hier gevoelig voor zijn kunnen hiervan last krijgen, zoals jeukende ogen, een verstopte neus, loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. De mijten kunnen niet door de poriën van de matrashoes. Dus de matras blijft vrij van huisstofmijten. Op maat gemaakt voor iedere matrashoogte.
GRATIS* THUISBEZORGD!

€ 89,50

Specificaties

De hoes is voorzien van een ritssluiting aan drie zijden.
Het reinigen van de incontinentiehoes kan gemakkelijk met een doek en een sopje met een standaard ontsmettings- of schoonmaakmiddel.
De PU waterbestendige matrashoes is de oplossing die uw matras kern beschermt tegen vocht maar tegelijkertijd ook goed ventileert.
Deze hoes verlengt de levensduur van uw matras en zorgt voor een betere hygiëne.
Ideaal bij o.a. incontinentie, zwangerschap.

Wij leveren ook aan ziekenhuizen en zorginstellingen.